Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
how nike change your life
07-25-2014, 07:36 AM
Post: #1
how nike change your life
nike Roshe Run Dame Vævet har holdt sig til at være et strengt WMNS udgivelse denne sommer, en situation, som fyre håber ændringer i den nærmeste fremtid takket være den traditionelle komfort Roshe i EVA eneste enhed og åndbarhed af sammenvævede paneler. Den nyeste colorway er simplistisk nok - en sort og hvid holde tingene standard, mens det nye Fuchsia nuance ankommer ont han subtile tunge branding.

Den første nye Nike Roshe Run Split udsalg colorway i cirka seks måneder bare hit detailhandlere i en uventet grå / grøn mix. Avispapir og Blue Hero colorup billedet ovenfor har været på vores radar siden det tidlige forår, men tidlige billeder kun antydet den asymmetriske blokering layout. Denne anden runde af 'Two-Faced' Rosheruns tilføje en to-tonet bånd til hælen og tungen for mere dokumentation for den uendelige udvalg til rådighed inden for rammerne af dette minimalistisk design.

Den første Nike Roshe Run Flyknit vil indslag Natural Motion værktøj på bunden. Kombinationen af ​​at kit og de ​​helt omarbejdet materiale på den øverste gennemsnit, at de eneste ting, der virkelig er tilbage af den oprindelige Nike Roshe Run Herre sale formel er de overordnede linjer og former. Den Flyknit ansøgning på den øverste har en næsten Magista se til det takket være den måde, at de sorte streger slags honeycomb behandlingen.

nike Roshe Run Print Dame har fået en anden GS par, der kan gøre det større-footed folk jaloux. Parret bringer nogle mere grafik i det mix, som de er faktisk for Print overtalelse. Der er en slags statisk udseende til dem, der næsten ligner en smule Flyknit mimicry. Så igen de behøver ikke nødvendigvis at efterligne - der er en ordentlig Roshe Run Flyknit kommer ud i fremtiden.
Så travlt som Nike Roshe Run Print Herre tilbud har fået over på NIKEiD side af tingene, der stadig er visse colorways og kombinationer, som du bare ikke kan opnå på platformen. Dette par har for eksempel et tekstil se til det, der er ikke tilgængelige der . Hvilket betyder, at du vil spare penge, hvis du ender med at snuppe dette par over en hjemmelavet NIKEiD skabelse.
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)